Liian kylmä

Runoilija Riku Jurvanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuore ylioppilas, ehkä tuleva yliopisto-opiskelija. Musiikki ja lyriikka sydäntä lähellä.
 

Olen kuin pieni lapsi
joka aamuisin uskoo päivään
uskoo että valo valtaa vaikeimmankin

Täällä on liian kylmä
sulkekaa minut pimeään
älkää antako herätä verhon takaa
unisesta utopiasta
väärästä valosta
lumeisesta lämmöstä

Täällä on liian kylmä
vain korkein lämmittää sirpaleista mieltä
antaa toivon toivottomalle

Selite: 
9.3.2011
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo

Kaunis! :)

Kaunis, koskettava runo.

ainesta

Hieno runo kylmästä! Täällä pohjoisessa niitä tosi kylmiä aamuja on ollutkin useita, kun mittari on näyttänyt -38.

 

Käyttäjän kaikki runot