Jätteenpoisto

Runoilija Theofilus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmassa tarvitaan valoa ja varjoa. Elämä ei olisi elämisen arvoista ilman kumpaakin, ja jos on olemassa helvetti se ei voi olla pahempi paikka kuin tämä.
 

Poistan sinut elämästäni kuten sen
risaisen tuolin jonka yhdessä kokosimme

En voi antaa anteeksi kylmää tapaa jolla lähdit
Enkä voi tai halua sitä ikinä unohtaa

Illuusio joka hajosi kuin
täysinäinen tuoppi baarin lattialle

Olen löytänyt uuden lämpimämmän tulevaisuuden
Johon sinun tyhjyytesi ei enää liity

Haava, ennen niin avoin ja arka
Vain arveksi sieluun merkiksi entisestä jää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot