Polkuni

Runoilija Theofilus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmassa tarvitaan valoa ja varjoa. Elämä ei olisi elämisen arvoista ilman kumpaakin, ja jos on olemassa helvetti se ei voi olla pahempi paikka kuin tämä.
 

Minun tieni ei vie lämpimän takkatulen ääreen
En takaani kuule lapsien jalkojen pehmeitä lähestyviä askelia
Koskaan näe en rakastamani naisen kasvoja
Tai nauti hänen minulle valmistamastaan lounaasta

Minun polkuni käy viiltävän teräksen myrskyn läpi
Raivoisa taisteluhuutoni vavisuttaa kenttää
Jolla seison vihollisteni ruumiit jalkojeni juuressa
Kädessäni oleva kylmä miekka on ainut ystäväni

Työlläni takaan lämmön ja onnen mahdollisuuden muille
Sillä sitä ei ole minua varten kuin toiveena luotu
Palvelen aina kansaa jotta sinun ei tarvitse
Ainut toiveeni on että käytät sen tilaisuuden paremmin kuin minä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot