Elämän Metsä

Runoilija Theofilus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmassa tarvitaan valoa ja varjoa. Elämä ei olisi elämisen arvoista ilman kumpaakin, ja jos on olemassa helvetti se ei voi olla pahempi paikka kuin tämä.
 

Kuolema vain virtaa lävitseni
Kuin elämäkin, se vain viipyy hetken sormissani
Aika kuluttaa ihmistä niin kuin kalliota

Puuttuviin paloihin särkee
Uudet sammalet lämmittää
Aika niin kulkee kulkemistaan

Yksin huudan kalliolla tuskaani
Etsintäni rakkautta kohtaan on ikuinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot