Tilkkunukke Tyttö

Runoilija Theofilus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailmassa tarvitaan valoa ja varjoa. Elämä ei olisi elämisen arvoista ilman kumpaakin, ja jos on olemassa helvetti se ei voi olla pahempi paikka kuin tämä.
 

Sinut oli monta kertaa rikki revitty
Ja yhtä monta kokonaiseksi taas parsittu

Yksin etsit tietäsi parempaan
Unelmoit päässäsi jostain kestävästä
Elämästä, missä sinua ei enää satutettaisi

Toivoit saavasi edes hetken helpotusta
Rohkaisua siitä ettei sinun tarvitsisi jakaa äitisi kohtaloa
Sisällä pimeän ja kylmän betoniyksiön

Minä olisin voinut olla vapauttajasi
Mutta sinä olisit voinut olla tuhoni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot