tie

Runoilija jokuvaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kuljet harmaata tietä liian pitkälle on vaikeaa kääntyä enää takaisin,
kun kuljet harmaata tietä et tunne enää rakkautta,
kun kuljet harmaata tietä et tunne enää kipua.
Jos kuljet harmaata tietä liian pitkälle
et tunne enää iloa.
Jos pääset kääntymään harmaalta tieltä kohti oikeaa
voit taas tuntea rakkauden,
jos pääset oikealle tielle älä enää katso taaksepäin,
kulkemalla oikeaa tietä tarpeeeksi kauan voit löytää oikean onnen ja vain kulkemalla oikeaa tietä voit löytää aidon rakkauden ja onnen ikuisen...

Selite: 
koskaan ei ole liian myöhäistä pelastaa oma elämä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot