kohtalo

Runoilija jokuvaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

onko aikani nyt tullut?
Miksi pelkään?
Enkö tätä joskus niin toivonut,
salaa iltaisin haaveillut...

Nyt ymmärrän kun joku sanoi joskus
pelkäävänsä kuolemaa,
se lopullisesti meidät erottaa ja
minut ikuisesti hävittää...

Tunnen itseni pienuuden ja mitättömyyden,
Rinnalla luonnon suuruuden...

Selite: 
ihmiskohtalo...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot