pelko

Runoilija jokuvaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus vain tuntuu että kävelisi pitkin heikkoa jäätä
joka voi koska vain pettää jalkojen alta
ja että koska vain elämä saattaisi romahtaa
ja vajoaisi alle heikon jään.

Silti toivoisin että voisin jäädä pinnalle jään
eikä tarvis kylmään sukeltaa
mitä jos jää taas pettää
kuka mua silloin auttaa etten vajoaisi alas kylmyyteen..?

Selite: 
pelkotiloja...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot