Särjetty

Runoilija jokuvaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä lähdet yllättäen pois,
et ole varma itsekkään miksi,
eikö mikään meitä autttanut ois?
Yritän vielä sanoa kun häviät elämästäni pois...

olen niin niin yksinäinen,
sinun kanssa olin onnellinen...
Pelottaa, ahdistaa,
mitä nyt? Ilman sinua olen niin eksynyt..

Sydämeni on särjetty,
harhamaailma taas houkuttaa,
kun tuntuu ettei pysty hengittämään,
eikä todellisuutta kohtaamaan...

Selite: 
ei mitään lisättävää... :(
Kategoria: 
 

Kommentit

haikea runo mutta kivasti olet tunteitasi purkanut.. kiitos arvostelustasi.. :)

 

Käyttäjän kaikki runot