Fantasiaa

Runoilija jokuvaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lensin taivaalla,
vapaana kuin taivaanlintu,
sain tehdä mitä vaan
ei kukaan tullut mua käskemään.
Se vasta oli elämää...

Siitä unesta herättyäni
päätin nousta kuolleista,
päätin aukaista silmäni
ja alkaa elämään.

Tästä lähtien olisin vapaa
kuin taivaanlintu,
tekisin mitä vaan,
ei kukaan tulisi mua käskemään.
Olisin vapaa!!

Selite: 
fantasiaa ainakin osittain...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot