Ahdistus

Runoilija jokuvaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

voisinpa vaan sängyssä hiljaa yksin olla,
eikä tarvis mihinkään mennä,
olla niin kauan,että uskallan taas
kohdata tän julman maailman,
mutta entä jos en enää uskaltaisikaan,
oveani raottaa enkä ääneen puhua...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot