eksynyt

Runoilija jokuvaa

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itken itseni heikkoutta
menneitä ihanteita
itken pitkiä harhateitä
pyydän avuksi enkeleitä.

Voisinpa leikkiä lapsena viattomana
luoda hauraita haaveita hiljaisena.

Katson peiliin ja hymyilen
lävitse kyynelten
tämä päivä on taas todellinen painajainen
toivottavasti ei ikuinen..

Selite: 
ei ollut ikuinen...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kuin hätähuuto. Kauniin kipeitä sanoja. Älä jää vangiksi itseesi!

Onneksi päivä iltaan taipuu ja yön jälkeen uuteen aamuun. Silloin on kaikki uusi "mahdollisuus" avautunut eteen. Voi olla myös hauraana ja häilyvänä, mutta eilinen on voitettu ja taakse jäänyt:)))

 

Käyttäjän kaikki runot