Olitko totta?

Runoilija 77b4734eba8619129ef8a5fb79df1201

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2009
Viimeksi paikalla: 26.5.2018 2:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 

Kohdataan vielä kerran unessa,
kalpeassa onnen toivossa.

Luulo mun oli täysin väärä,
lukematon enteiden määrä.

Uskoa ei niitä koskaan halua,
unohtumaton viilto täyttä satua.

Olitko edes totta tai tarua lainkaan,
olematon sirpale silkkikankaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot