Kuuroil korvil

Runoilija 77b4734eba8619129ef8a5fb79df1201

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2009
Viimeksi paikalla: 26.5.2018 2:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.2024

 

Kerra esittelit,
meille sä maailmaa.
Sen kauneutta,
petollisuutta ja ikuist rauhaa.

Annoit mulle lupaukse,
tää olis meille vaa hetki.
Lasten leikkiä,
mutta kivisiä on tietki.

Kuule mun huuto, mun sanani viimeiset
Näe mun epätoivo, se uskon menetys
Tunne mun kyynel, viimeine laatuaa

Su laulus saa mut katoamaa, ikuisee virtaa hukkumaa.

Halaus viimeine,
hyine puhallus pohjoisest.
Lumen valkea naine,
anna anteeks tyhmyydest.

Kaipaan sua päivinöin, luokses palaa koskaa en.
Elämät ei kulje käsikkäin,
rinnal sitä et nähä voi.

Kuule mun huuto, mä haluun pois!
Näe mun epätoivo, syöksyn alas.
Tunne mun kyynel, sen sä tartutit...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot