Täällä tänään

Runoilija sitähänminä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuossa rintaliivit eteisen lattialla

jäkälää pöydällä

Olen ihan sisällä

elämässäni

Syljessäkin

maistuu runo

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suosikkeihin menee, viimeiset kaksi riviä todella kolahti

Upeasti loihdittu, varsinkin lopusta jää hyvä maku mieleen:))

Hauska ajatuksia herättävä runo.

Hah-hah-haa!

Rakkaos on semmosta ett se laettaa nesteet kiertämään ja puloputtaa suun runoja täöteen;))))

Luovuutta parhimmillaan

Yllättävä, rehellinen Z*

Erikoinen,

hyvällä tavalla.^^

kolme asetelmaa

 

Käyttäjän kaikki runot