Absoluuttinen nollapiste

Runoilija sitähänminä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nolla Kelviniä

Teen lopun tästä loppumisesta

otan eron eroamisesta

Sanoudun irti -ikävän instituutiosta!

Jokainen liike

tämän jälkeen

herättää elämää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylmän päättäväistä tekstiä. Lämpiää loppua kohti.

Toiveikas runo

Mielenkiintoinen runo hetkestä, mikä muuttaa elämää.

Positiivisuutta herättävä runo!!!
Eteen päin elävän mieli. Mitä sitä menneitä murehtimaan, kun edessä aukee uusi elämä.

Positiivinen runo, jossa usko huomiseen.Pidin:)

Tää on mahtava!! :o

 

Käyttäjän kaikki runot