Rajaloukkaus

Runoilija sitähänminä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähetit minulle

rakkauslaulun

"Ihan vain ihmiseltä ihmiselle"

Se on

miehittämätön lento

Ammun sen alas

juuri siksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossasi on monia kierroksia ja kerroksia...siksi se mietityttää lukijaa pitkään. Hieno!

Haa, vakoilulaulu! Ja kylmä sota jatkuu.

Oivallinen,hyvin ilmaistu,pidän.

Oivallus!!

erilainen, taitavasti kirjoitettu ja hieno runo. Pidän!

Mielenkiintoinen, otsikkoa myöten.

Mahtavahyperupea! Siis lyhyesti
hieno :)

Vau !

*sanaton*

Hakkaat mut kielikuvissa
ihan kuus nolla. :o

OTSIKKO <3

 

Käyttäjän kaikki runot