Muisto ensihetkistä..

Runoilija 7d76d6e98599e69d234ceab4b64b973f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2019 5:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024

Runoilua elämän eri kiemuroista 😊
 

Tuo rasian sisältö niin tärkeä,
sitä tahdo en särkeä.
Kuivattua kukkaa katsellen,
muistoja muistellen.
Kukan korvani taakse asettelit,
sen paikoilleen laittelit.
Silloin sydämeeni hyppäsit,
portin kiinni kahlitsit.
Nyt tuo kukka muistuttaa,
ensi hetkistä tän rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot