Aikapommi

Runoilija 7d76d6e98599e69d234ceab4b64b973f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2019 5:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Runoilua elämän eri kiemuroista 😊
 

Sydämeni tikittää kuin aikapommi.
Se odottaa hetkeä,
jolloin pääsisi räjähtämään.
Se odottaa aikaa,
jolloin sytyttäjä tulisi laittamaan tulen.
Se haluaisi jo purkautua,
mutta vielä ei ole hänen aikansa.
Se haluaisi jakaa lämpöä,
jota on sisällään pidätellyt.
Se haluaisi tuntea räjähdyksen tunteen,
jos tällä kertaa räjähdys ei loppuisi lyhyeen.
Se haluaisi onnistua,
jos kukaan ei sitä enempää kylmettäisi.
Se haluaisi räjähtää vielä viimeisen kerran.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot