Kukan kastelija

Runoilija 7d76d6e98599e69d234ceab4b64b973f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2019 5:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Runoilua elämän eri kiemuroista 😊
 

Kuihtuneet lehdet minusta revit pois.
Tilalle kasvaa uudet.
Kastelet minua, jotta virkistyn.
Saan vettä juodakseni.
Laulat suloisen sävelmän.
Seuraa minulle pidät vain.
Maalaat minusta muotokuvan.
Sen seinällesi laitat ihaillen.
Jos terälehteni putoavat maahan,
lisäät ravinnetta, jotta eläydyn.
Olet minulle tärkeämpi kuin uskoisitkaan.
Ilman sinua en enää kasvaisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän hirmuisesti tyylistäsi, tämä oli yksi parhaista mielestäni.

upea!

 

Käyttäjän kaikki runot