Vuodatin arvokkaan kyyneleen vuoksesi

Runoilija 7d76d6e98599e69d234ceab4b64b973f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2019 5:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Runoilua elämän eri kiemuroista 😊
 

Oli aika, jolloin itkin kivusta.
Tunsin tuskan, josta en luullut selviytyväni.
Kunnes ymmärsin kyyneleeni arvon ja itku lakkasi.
Hänen vuokseen en yhtäkään enää uhraisi.
Jatkoin elämääni haikeana, kunnes sinä ilmestyit elämääni.
Sait hymyn huulilleni,
silmiini sädehtivän loisteen ja
sydämeeni suuren lämmön.
Tänään taas itkin, mutta tällä kertaa sinun vuoksesi.
Ymmärsin kyyneleeni arvon, mutta itku ei lakannut.
Sillä se tuli sanoistasi.
Sanat, jotka toivat hymyn huulilleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot