Kupin tarina

Runoilija 7d76d6e98599e69d234ceab4b64b973f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2019 5:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

Runoilua elämän eri kiemuroista 😊
 
Juon talvisena iltana kuumaa kaakaota muistellen sinua.
Pidän kuppia hellästi kädessäni ja
naurahdan pilke silmäkulmassani.
"Olet ihana" - lausun kupin reunasta.
 
Istuimme sänkyni reunalla tuota kuppia ojentaessasi.
Katsoit silmiini tuo tietty pilke silmäkulmassasi
ja lausahdit nuo sanat.
Vannoit olevasi minun.
Kymmenen vuotta tuosta mennyt 
odottaen yhä lupaustasi.
 
Hymyilen hetken painaen kupin rintaani vasten ja
ja juon kaakaoni loppuun.
Pesen kupin ja laitan takaisin hyllylle odottamaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin koskettavaa kerrontaa, rakkautta voi vähän aikaa odottaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot