Kuva muodostuu..

Runoilija 7d76d6e98599e69d234ceab4b64b973f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2019 5:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.5.2024

Runoilua elämän eri kiemuroista 😊
 

Lammella istuskellen mietin sinua.
Sinua, joka voisit olla osa elämääni.
Menen lammen äärelle.
Katson peilikuvaani.
Silmiä, jotka tunkeutuvat syvälle mieleeni.
Ne tiputtavat kyyneleitä.
Kyyneleet osuvat lammen pintaan.
Peilikuvani rikkoontuu.
En näe enää kasvojani.
Katson kohti taivasta.
Katson kohti lammen vettä.
Uusi peilikuva muodostuneena.
Sinä hymyillen katsot minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sopiva ilon pilke lopussa, pidän :)

 

Käyttäjän kaikki runot