Myrkytetty mieli

Runoilija Dix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2008
Viimeksi paikalla: 1.12.2023 23:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun jälkeesi,
kukaan ei ole enää voinut
satuttaa minua pahemmin.

Annan toisten satuttaa,
ilman,
että välittäisin.

En vain yksinkertaisesti
enää välitä,
jaksa kantaa kaunaa.

Myrkytit mieleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on hyvä!

osuu ja uppoaa
samaa pohdin usein

hieno runo

viiltävä tunnelma, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot