pikku enkelini

Runoilija Dix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2008
Viimeksi paikalla: 1.12.2023 23:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä kyllä
tiedän ja ymmärrän,
etten voi muuntaa
tai muokata
niitä paria hassua
rasittavaa puoltasi,

mutta sitä minä
rakastankin sinussa,
sinua ei voi muuttaa,
pysyt aina sellaisena,
kuin nyt olet;

Pikku enkelinäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo tosissaankin. Tykkään.

Tääki on aika mua ja mun nykistä suhdetta :3 Suosikkeihin taasen >> ♥

Kaunis runo tosissaankin. Tykkään.

Tääki on aika mua ja mun nykistä suhdetta :3 Suosikkeihin taasen >> ♥

 

Käyttäjän kaikki runot