Helvetin ihastunut

Runoilija Dix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2008
Viimeksi paikalla: 1.12.2023 23:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viime yö,
oli täysin samanlainen,
kuin monet edelliset;
en taaskaan
saanut unta,
haaveilin vain sinusta,
kuinka täydellinen
olisitkaan minulle.

Monta tuntia,
joka yö
kulutan sinun ajatteluusi..

Kulta kuinka toivoisinkaan,
että voisin kertoa sinulle,
että olen helvetin ihastunut
sinuun.

Selite: 
äääh.__.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, tämäkin oli ihana.

Taas kerran tälläinjust mun runo .___. aivan mulle tarkoitettu.

todella ihanasti kerrottu runo.. syvällisestä tunteiden maailmasta... päällimmäisenä odotus..

 

Käyttäjän kaikki runot