Tunteeni

Runoilija Dix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2008
Viimeksi paikalla: 1.12.2023 23:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Alkuun,
tuntui aivan sille,
kuin tunteeni sinua
kohtaan olisivat
täysin kuolleet.

Mutta tänään,
tunsin kuinka
rakkaus yhä paloi
sisälläni
pienenä liekkinä,
ja se vahvistuu
kokoajan.

Kulta,
ei tunteeni taidakkaan
olla täysin kuolleet,
ne tarvitsevat
vain aikaa
vahvistuakseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo kuvaa juuri minua ! Aivan täydellisesti!
Osui ja upposi kyllä niin syvälle että suosikkeihin menee aivan välittömästi. Aivan upea ja liian totta !

 

Käyttäjän kaikki runot