Nimetön

Runoilija milllla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nämä kartat minun ihossani
muodostavat uudet kasvot minulle
tekevät kuvaksi sen
jota minä en välittäisi tuntea

Viisaat tiesivät ketoa
että aika kulkee kuitenkin
elämä jatkuu
vielä sirpaleiden jälkeenkin

Sitten on helpompaa
kun syksy todella tulee
kerran jo koettu
tutuksi tullut

Nämä virheeni kansien sisällä
kaikille annettuina
lukekaa mieltäni
Uhkarohkeaa reunalla

Tekisi mieli karata
vaihtaa silmät ja kasvot
aloittaa sieltä alusta
pääsemättä koskaan tälle sivulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän on hieno ja mielenkiintoinen runo, hyvin kirjoitettu. Kiitos runoni kommenteista ja arvioinneistasi :))

tämä runo aukeaa varmaan vasta, kun siihen palaa parin päivän päästä. pakko on laittaa muistiin suosikkeihin, ja tulla lukemaan uudestaan vielä moneen kertaan.

 

Käyttäjän kaikki runot