Keskivaikea

Runoilija milllla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istuin toivoa täynnä
sanokaa, ettei tässä mitään hätää
kyllä minusta vielä jotain tulee
johonkin minustakin vielä on

niin sen on oltava

Nämä vaikeudet katoavat joskus
muisti palaa, kipu loppuu
keskittyminen onnistuu vielä
pysyn hereillä kokonaisen päivän

niin sen oltava

Vihan opin piilottamaan sukan varteen
odottamaan oikeaa paikkaansa
minusta tulee taas kiva, kiltti ja kohtelias
saan tehtyä sen mihin olen ryhtynyt

niin sen on oltava

Eivät ne antaneet liikaa toivoa
ainahan voit harrastaa jotain
elää vähän vähemmillä eväillä
kirjoitella joutavia aikasi kuluksi vaikka

niin se vain on

Ei nämä vammat parannu
NIIN SE ON

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot