Kivun loputon kita

Runoilija milllla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käsien tärinästä
kasvojen puutumisesta
vatsan vellomisesta
hyytävästä kivusta

siitä sen tietää
helvetti on taas täällä

Lukeneet lupaavat
vaihtavat rohtoja
osaavat hienot sanat
jospa se tällä kertaa

siitä sen tietää
helvetti palaa kuitenkin

Kipu on niellyt kaiken
ottanut kaiken
saanut minut
minä vapisen

siitä sen tietää
helvetti on täällä joka päivä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeää ja todellista.

 

Käyttäjän kaikki runot