Kotinikin minä muistan

Runoilija milllla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kotona tuoksui puulle ja oli hankalat kynnykset
lapset oli jossain. Missä ne oikein oli?

Pönttöuunilla monta tupakkaa, monta tupakkaa!

En muista mihin sattui, sydämeen sattui ainakin
Miten minä sillä lailla, miten tästä taas?

Vessaan auttoivat vahvat kädet, kun housuun en kyllä kuse!

Sisko lähetti tekstiviestejä, minäkin kai yritin
varmasti yritin

1000 mg buranaa ei auttanut, ei edes kaksi
vaikka kokeilin kyllä

Mies soitti ambulanssin, se ei tullut heti, se kesti

Kysyivät huumeista, kun suonet karkasivat
En käytä, PERKELE!

Oli kirkkaat valot ja pirun kylmä, kyyti tärisi

Mies haki aamulla kotiin, apteekin kautta kotiin asti

Kone sanoi,että pää on kunnossa, sisältä kunnossa suunnilleen
Ei se mitään, jos siihen sattuu, sattuu varmasti jatkossakin

Se siitä sitten. Uskoinhan minä kun lääkäri sanoi, uskoin tietysti!
Ihan kunnossa, kun tikit poistetaan ja tukka kasvaa takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot