Niin minä sen muistan

Runoilija milllla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äiti, äiti!
Kuka on kirveellä lyönyt päähän?
Ei ollut kukaan lyönyt, näytti vain siltä
Hiukset on leikattu ja kalsarit viety
Mitä täällä tapahtuu?

Lepositeisiin laittoivat yöksi
jalka on sirpaleina, ei silloin saa kävellä
Lapset ei halunneet halata, sormista puuttui iho
minä sanoin käyväni nukkumaan. Heti.

Sisko tunsi kuoleman tuoksun, suussa kuivunut veri
sanoi, ettei tässä ole mitään hätää keiju-kulta,
nätti olet vieläkin

Antoivat purkkaa, jyystä sitä
närästi ja teki mieli tupakkaa
edes yksi tupakka? Kyllä sisko jaksaa kantaa ulos asti

Sitten tuli iskä ja minun mies, vahvat kädet
ja minä sanoin, että nyt lähden kotiin, heti lähden!
Ja kotiin minä lähdin
tai se lähti, mitä minusta oli tullut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3 <3 <3

 

Käyttäjän kaikki runot