Kiertotietä

Runoilija milllla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kovin olen upottanut jalkani syvälle maahan
en siksi
että olisin vierastanut vapautta
mutta tässä on hyvä olla

Tässä taannoin
luin sanoja itsestäni
niitä joita muut ja itsekin olen kirjoittanut
en tuntenut olevani niissä kivuissa enää kotona

Vakaasti seison nyt paikoillani
tässä ja tällaisena kuin olen
näine virheineni ja voittoineni
yrittämättä sen enempää tai vähempää

Ja kyllä
minäkin etsin palatsit ja kolusin ojat
kiersin läheltä ja kiersin kaukaa
vain löytääkseni oman paikkani

Rakensin kotia
poltin rauniot mustaksi
missään ei ollut sitä kodin tuoksua
mihinkään en luottanut asettuakseni

Vasta kun pysähdyin
näin ne jotka olivat väsymättä minua seuranneet
kyselemättä etsineet kotia kanssani
tajusin olleeni kotona jo kauan

riisuin kenkäni
ei kotona kävellä kengät jalassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot