ikävä sun luo

Runoilija pakkomielle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2007
Viimeksi paikalla: 12.2.2023 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tekisi mieli kertomatta kadota
 
en tiedä oletko sinä vain muisto vanhasta elämästä
tulossa aloittamaan uutta kanssani

vai viemässä minua sinne minne en enää koskaan halua

edes sinun kanssasi
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toinen ihminen lisää epävarmuuskerrointa monenteen potenssiin. Se runossasi lukee. Mutta, no pain, no gain..

Tuttuja fiiliksiä, paljon pohdintaa

vauu! tämä sopii juuri tähän hetkeen, omalla kohdallani! Ihana!

oot ykkönen

 

Käyttäjän kaikki runot