valvoin elokuun alkuun vieraassa talossa

Runoilija pakkomielle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2007
Viimeksi paikalla: 12.2.2023 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tekisi mieli kertomatta kadota
 

ironiaa ja viiniä, kolmetoista tyhjää lasia
ja loputon yö, loputtomat tupakat
kynttilänvalossa kuiskitut unelmat
ja ihme

n e l j ä kirjainta kertoi sinusta
enemmän kuin tarpeeksi

loput minä halusin unohtaa
ja olla sinulle jotain erilaista
jotain mieleenpainuvaa
sellaista että sydän hypähtää
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo. Julkaisisitpa pian lisää, tykkään todella tästä sun kirjoitustyylistä!
 

Käyttäjän kaikki runot