minä olen valvonut tuhat yötä

Runoilija pakkomielle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2007
Viimeksi paikalla: 12.2.2023 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tekisi mieli kertomatta kadota
 

kuuden minuutin aikana sanoit kaksi lausetta
ja lopuksi: soitellaan

enkä edes jaksaisi kertoa uudestaan kaikkia niitä
tarinoita suhteista jotka ovat päättyneet samaan sanaan

niin, pelkään että katoat elämästäni nyt
että et halua enää
soitella tai nähdä

suudella otsaani
halata takaapäin
keittää aamukahvia


anteeksi
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot