Nimetön

Runoilija pakkomielle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2007
Viimeksi paikalla: 12.2.2023 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tekisi mieli kertomatta kadota
 
poltan taas tupakkaa
eikä sinunkaan silmäsi viattomammilta näytä
kun nykyään käännät katseesi joka lauseen jälkeen
jäisipä niskasi pysyvästi virheasentoon
ja olisipa minulla joku toinen


itkisitkö aamuun kanssani salaa seinän takana
kolme litraa kahvia sinä yönä ja pirteänä töihin
etkä edes ollut kotona

aamulla ruuhkabussissa luonnollisinta
istua vieressäsi kuulokkeet korvilla
ja avaimet hukassa
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot