susta tietenkin

Runoilija pakkomielle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2007
Viimeksi paikalla: 12.2.2023 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tekisi mieli kertomatta kadota
 
mä ehkä odotin susta enemmän kuin annoit

mutta annoitpa kuitenkin
ja vielä soititkin sen jälkeen

enkä ole aikoihin istunut tällä ikkunalaudalla
koska ei ole ollut tarvetta ja tiedät kyllä kysymättäkin
mitä sillä tapahtuu

ja mistä se johtuu
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot