i still hope that you are mine

Runoilija pakkomielle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2007
Viimeksi paikalla: 12.2.2023 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tekisi mieli kertomatta kadota
 
Hollywoodin hotellihuoneessa näin unia sinusta
vaikka vasta Bangkokissa olin päättänyt
pistää sinut tauolle ja odottaa kun palaat taas
mietin milloin me tapaamme
millaista se olisi
tapahtuuko niin edes koskaan

vaikka, niin kuin joku sanoisi, tunnen sen luissani,
tiedän että joskus kohtaamme
joskus vielä selität kaiken ja sanot
ettet lopettanut ajattelemasta

en halua muistella sinua ellei niin tapahdu
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuin tähän, siihen kipuun ja kaipaukseen minkä tästä aistin. Upeaa.

"pistää sinut tauolle"
Osuvasti kuvattu tuttua tunnetta!
Toisinaan niitä selityksiä ei kannata odottaa, ainakaan liian pitkään.

Niinpä! Kunpa osaisikin pistää jonkun tauolle.
Taitavaa sanojen käyttöä kuvaamaan tämä tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot