kaatuiko meidän maailma siihen että tavattiin baarin narikassa

Runoilija pakkomielle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2007
Viimeksi paikalla: 12.2.2023 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tekisi mieli kertomatta kadota
 
tee musta onnellinen ja vastaa tänään
tai muuten mulle tulee taas tarve lähteä
tarve avata kolmaskin kalja soittaa töihin ja saikuttaa

en tiedä pitääkö sulle antaa aikaa vai painostaa vähän
vastaatko koskaan jos jään vain odottamaan
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot