Minä rakastan sinua

Runoilija Michiyo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ainoa uskonto.

~Sai Baba
 

M aailman suurin ihme,
I hme jonka sinä
N äytit yksin minulle.
Ä lä hylkää minua.

R akkaus on se ihme.
A inoastaan sinun vierelläsi,
K okea sen saan.
A inoastaan sinun vuoksesi,
S ietäisin mitä vaan.
T odistaisin sinulle tunteeni,
A ntaisin sinulle ajatukseni,
N äyttäisin sinulle neuroosini.

S inä olet kaikkeni.
I lman sinua,
N uudun pois.
U sko minuun.
A nna minulle mahdollisuus.

Selite: 
vuodelta -08
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot