Täydellinen

Runoilija Michiyo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ainoa uskonto.

~Sai Baba
 

Sanot, että kelpaan
omana itsenäni.
Että olen kaunis
sellaisena kuin olen.

Kerrot kuinka rakastat,
kuinka onnellinen olet.
Kuinka täydennät sieluni,
hävität tuskan sisältäni.

Tahdot olla turvani,
vartioida untani.
Herätä viereltäni
aina uuteen aamuun.

Väität, että ansaitsen enemmän,
muttet ymmärrä olevasi minulle
enemmän kuin mikään muu.
Että ansaitsen parempaa,
muttet käsitä olevasi minulle
täydellinen juuri omana itsenäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan. Todella hieno runo. Tämä kertoo juuri sen, ettemme osaa arvostaa itseämme, mutta osaamme arvostaa toisia.

 

Käyttäjän kaikki runot