Reunalla

Runoilija Michiyo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ainoa uskonto.

~Sai Baba
 

Seison kielekkeellä
katselen pohjaa,
jossa joskus olin.
Jonne olen
monesti pudonnut.

Seison kuilun partaalla
katselen rinnettä,
jonka taas kiipesin.
Joka käy
aina vain rosoisemmaksi.

Taas on aika,
hypätä reunan yli.
Uskoa, että joku on vastassa.
Toivoa, että joku ottaa kiinni.
Rakastaa ja tulla rakastetuksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot