Miksi?

Runoilija Michiyo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ainoa uskonto.

~Sai Baba
 

Kauniina se alkoi,
miksi sen kaiken
täytyi muuttua?

Kuka teki kaikesta
niin ihanasta
niin kipeää?

Miksen vieläkään,
näe syitä,
vain seuraukset?

Kai minussakin oli vikaa,
mutta oliko
niin paljon kuin väitit?

Mitä palkaksi
siitä kaikesta sain?

Särkyneen sydämen.
Ei se varmasti
ollut helppoa sinullekaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot