Syksy

Runoilija Michiyo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ainoa uskonto.

~Sai Baba
 

kauan sitten
katselin maailman menoa sen korkean, vehreän vaahteran alla
käperryn kerälle nopeasti
kun harmaat pilvet hiipivät ylleni
unissani yritän eteenpäin,
etsien suuntaa,
mistä apua...

linnut
lentävät korkealla
tuntien taivaalla syksyn
- ilta on pilvinen, surullinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot