Sinun luoksesi

Runoilija Michiyo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ainoa uskonto.

~Sai Baba
 

Silloin tunsin sen
vasemman rinnan kohdalla
syvällä sisällä.
Se jokin alkoi sykkiä
ja kiivaasti sykkikin.

Se jokin jonka luulin
jo kauan sitten särkyneen,
menneen peruuttamattomasti
pienen pieniksi sirpaleiksi.

Aivan kuin se jokin
ei olisi halunnut
pysyä lukittuna sisälleni.
Kuin joku vetäsi sitä
magneetin lailla puoleensa

Kuin se olisi löytänyt paikkansa,
paikan jonne se kuului.
En vain vielä tiedä
olenko valmis,
valmis päästämään
siitä irti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot