Suru

Runoilija zingzong

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyyneleet valuvat
pitkin kasvojani,
mutta tuska ja
suru eivät niiden
mukana.

Toivoisin pääseväni
joskus yli tästä,
jotta voisin elää
taas iloiten,
sitä sinäkin haluasit.

Anna anteeki,
en pysty siihen vielä,
kaipaan sinua paljon.

Anna minun surra,
niin kauan kuin tarvii.
Aina.
Rakastan sinua,
aina.

Selite: 
äidille.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot