uskoit

Runoilija zingzong

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uskoit voivasi kahlita jalkani,
jotten juoksisi niin lujaa.

Uskoit voivasi tukkia suuni,
jotten huutaisi apua.

Uskoit voivasi rikkoa unelmani,
jotta sinun unelmasi olisivat myös omiani.

Uskoit voivasi saada rakkauteni kokonaan omakseni,
tajuamatta että minulla perhe ympärilläni.

Kului aikaa, uskosi itseesi rikkoontui,
aloit saamaan sitä pikkuhiljaa takaisin.
Käänteisenä.

Nyt uskot voivasi tehdä elämästäni helvettiä,
tajuamatta että,
tuhoat samalla rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot