tavallinen

Runoilija zingzong

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koulua, koulua, koulua.
Tulevaisuus heijastuu
tummana möykkynä.
Onnellisuus kaukana.
Nykyaika.
Tätä.

Lomaa, merta, lomaa.
Rauhoittava olo
täyttää kehon.
Onnellisuus käden ulottuvilla.
Haaveet.
Tätä.

Tuskaa, valhetta, sovintoa.
Hieman läheisyyttä
ja muutama suukko.
"Onnellisuutta"
Rakkaus.
Tätä.

Selite: 
tavallista elämää, vaikeaa runoutta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot