Entisajan lapsi

Runoilija zingzong

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vanhanajan kasvatuksen lapsi.
Koittaa samaa omiinsa,
epäonnistuu, syrjityy ja
yksinäistyy.

Muuttuu katkeraksi,
katkoo omiensa onnea.
Koittaa rakentaa omaansa,
epäonnistuu, syrjityy ja
yksinäistyy.

Vähitellen vaipuu lokaan,
sekasortoon.
Täytyisi rentoutua,
koota itsensä ja
kannustaa omiansa.
Saisi heiltä tuen,
kaipaamansa rakkauden.

Eheyttäisi asemaansa,
joka murtuu..
Epäonnistuminen,
syrjiytyminen ja
yksinäisyys olisi takana.

Selite: 
I:lle.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot